1/2 Utrecht University
Aardwetenschappen
€ 336 gemiddelde kamerhuur
91 eerstejaars
35% vrouw
? uur contacttijd/week
geen unieke kenmerken opgegeven door opleiding
2/2 VU University Amsterdam
Aardwetenschappen
star Keuzegids topopleiding 2015
Keuzegids topopleiding 2016
Keuzegids topopleiding 2017
Keuzegids topopleiding 2018
€ 424 gemiddelde kamerhuur
61 eerstejaars
36% vrouw
? uur contacttijd/week
geen unieke kenmerken opgegeven door opleiding
disclaimer: bovenstaande cijfers en beoordelingen zijn aangeleverd door de opleidingen zelf. Wij kunnen de juistheid niet garanderen.

Studenten aan het woord

Utrecht University
Ik ben altijd al gefascineerd geweest door de aarde. Ik keek vaak naar documentaires op National Geographic over het ontstaan van de aarde en op vakanties keek ik altijd met grote ogen naar de bergen en de natuur eromheen.

== Natuurverschijnselen verklaren == Toen ik mij moest gaan oriënteren op een vervolgopleiding kwam ik dan ook al snel uit bij Aardwetenschappen. Dit is een studie waarin je bètavakken als ondersteuning gebruikt om natuurverschijnselen te verklaren. == In je eerste jaar meteen op veldwerk == Een perfecte combinatie dus...
Zo ga je in je eerste jaar meteen op veldwerk naar de Ardennen en de Franse Alpen of Spanje. Hier leer je alle kennis die je hebt opgedaan toe te passen in het veld. == Ik heb de juiste keuze gemaakt == Naast de studie ben ik ook actief bij de studievereniging. Zij organiseren veel studiegerelateerde activiteiten, zoals bedrijfspresentaties, symposia en excursies naar het buitenland. Daarnaast worden er ook borrels en feestjes georganiseerd in hartje Utrecht. Ik kan met trots zeggen dat ik een juiste keuze heb gemaakt!


lees verder ...